خیلی از دانشجویان، مهندسان معماری یا طراحان داخلی که با نرم افزارهایی مثل تری دی مکس، اتوکد، رویت، لومیون و … کار میکنن دنبال بهترین سیستم هستن تا دیگه نگران کندی یا کرش شدن سیستمشون نباشن. دایرکت های زیادی در پیج های اینستاگراممون داریم که از ما در مورد این موضوع سوال میپرسن و راهنمایی میخوان تا بهترین سیستم و گاهی مناسب ترین سیستم متناسب با بودجه شون رو بهشون معرفی کنیم.
تو این مطلب، بصورت جامع و کامل در مورد سیستم مورد نیاز معماران گفتیم تا دیگه نگران و سردرگم نباشین. فقط در نظر بگیرین که ما از برندی نام نمی بریم بلکه مشخصات کلی سیستم رو بهتون معرفی می کنیم تا متوجه سخت افزار مورد نیاز برای کارتون بشین.
صفحه نمایشگر
اول از همه در مورد ابعاد صفحه نمایشگر یا همان مانیتور بگیم. هرچه ابعاد مانیتور بزرگتر باشه مناسبتر هست بنابراین مانیتور زیر ۱۵ اینچ اصلا توصیه نمیشه.
بدنه ی لپ تاپ
لپ تاپ ها با متریال مختلفی از جنس فلز آلومینیوم یا پلاستیک ساخته میشن که جنس فلز از همه بهتره چون استحکام بیشتری داره و اینکه زودتر خودش رو با دمای محیط وقف میده.
رم یا حافظه اصلی
یکی از مشخصات سیستم شما باید یه رم قوی باشه اما ما به چه رمی قوی میگیم؟ مناسب ترین رم برای شما حداقل ۱۶ گیگابایت می باشد.
کارت گرافیک
کارت گرافیک باید بالای ۴ گیگابایت باشه.
هارد
با وجود هاردهای اکسترنال این مورد رو زیاد سخت نمی گیریم ولی بهتره حداقل ۱ ترا بایت فضای هارد لپ تاپتون باشه.
سی پی یو
رسیدیم به مغز سیستم! در مورد سی پی یو، حداقل core i7 گزینه مناسبی برای شماست.
امیدوارم این مطلب براتون مفید بوده باشه. اگه سوالی دارین در قسمت زیر بپرسین.
۲ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
خیلی مفید و کامل گفتین . الان شما تو شرکتتون از همین سیستم با این مشخصات استفاده می کنین؟ بنظرتون اینجوری میشه رندر گرفت با همچین سیستمی؟
ممنون از نظرتون و خوشحالم که براتون مفید بوده 🙂
سیستم های شرکت ما سخت افزار قوی تری دارن، بعلت حجم کاری و تایم بندی رندرینگ، زمان برامون خیلی مهمه تا پروژه ها در تایم گفته شده توسط پشتیبانی به کارفرماها تحویل داده بشن.
بله این مشخصات یه سیستم خوب هست که میشه باهاش رندر گرفت.
موفق باشین.