پروژه طراحی داخلی منزل صحرا اسداللهی

فضای داخلی این خونه حدودا ۱۰۰ متر بود و خانم اسداللهی می خواستن که خونشون به سبک بوهو با ترکیب رنگی سفید و چوب طراحی بشه. حالا بیاین یه چرخی تو فضای خونه شون بزنیم تا بگم که تو هر قسمت چه تغییراتی دادیم. اول عکس فضای پروژه شون رو در قسمت پایین ببینین.

فضای خونه اینجوریه که وقتی وارد خونه میشیم یه کریدور داریم و بعد وارد سالن میشیم. سمت راست آشپزخونه قرار داره و سمت چپ دیواری داریم که بصورت کمد مانند با حالت طاق ایجاد کردیم که از مشخصه های سبک بوهو هست. تو قسمت پذیرایی سالن کوچیکی داشتن و دو اتاق خواب داشتیم. با توجه به اینکه کارفرما میخواستن سالن بزرگتری داشته باشن بخاطر مهمونیاشون یکی از اتاق ها حذف شد. اتاق بعدی به مستر تبدیل شد و پشت اتاق ما قسمت کلوزت رو داشتیم.

برای دلنشین و دلباز نشون دادن فضای پذیرایی از حجم رنگ سفید بیشتر استفاده کردیم و حجم رنگ چوب که گرمی دلنشینی داره رو به فضا دادیم. استفاده از گل تو سبک بوهو برای ایجاد حس طراوت موضوع مهمی بود که در دیزاین فضای داخلی آوردیم. درها رو روکوب چوب کار کردیم که ترکیبش با قرنیز و کف هماهنگ باشه.

در فضای اتاق خواب قسمت پایین میز کامپیوتر و در قسمت بالا تخت خواب قرار گرفت. از پله ها هم بعنوان کشو استفاده شد.

در فضای آشپزخونه ما یه ستون داشتیم که بصورت قدی کار کردیم تا ستون رو پوشش بدیم و بعد یخچال رو بذاریم. ماکروفر رو تو قسمت جزیره گذاشتیم و برای اینکه قسمت جزیره کاربردی تر بشه قسمت صبحانه خوری رو هم اونجا قرار دادیم.

عکس فضای پروژه :

رندر نهایی پروژه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید